طرز تهیه بابا گانوش خوشمزه
مواد لازم:
- ۲ عدد بادمجان بزرگ
- ۲ حبه سیر خرد شده (اختیاری)
- ۲ و نیم قاشق غذاخوری ارده
- ۳ قاشق غذاخوری روغن زیتون
- ۲ و نیم قاشق غذاخوری آب لیمو
- ½ قاشق چای خوری نمک
- ۱ قاشق غذاخوری جعفری خرد شده برای تزئین
طرز تهیه بابا گانوش
برای کباب کردن بادمجان ها ۲ روش وجود دارد: هم می توانید با استفاده از گاز این کار را انجام دهید و هم با استفاده از فر. البته به نظر من روش اول بهتر است چون طعم دودی بیشتری می گیرد.
- بادمجان ها را روی شعله مستقیم گاز قرار دهید تا پوست بادمجان ها کاملا بسوزد و داخل آن نرم شود. در حین کباب کردن، بادمجان ها را پشت و رو کنید تا هر دو طرف به یک اندازه کباب شود.
- بادمجان را داخل سینی فر که داخلش با فویل پوشانده شده قرار دهید. به مدت ۱۰ دقیقه روی ۵۰۰ درجه فارنهایت آن را کباب کنید. سپس حالت کبابی را خاموش کنید و بگذارید روی دمای ۴۰۰ درجه فارنهایت بپزد.
به مدت ۸ الی ۱۰ دقیقه بگذارید بادمجان ها سرد شود تا راحت بتوانید پوست ها را از آن جدا کنید.
پوست بادمجان ها را جدا کنید.
سپس بادمجان ها را به مدت نیم ساعت داخل آبکش قرار دهید تا آب اضافی آن گرفته شود.
آب اضافی را دور بریزید.
بادمجان ها را از وسط شکاف بزنید و کلاهک آن را جدا کرده و دور بریزید.
بادمجان ها را داخل ظرف مخلوط کن یا غذاساز بریزید.
۲ و نیم قاشق غذاخوری ارده را به آن اضافه کنید.
سیر و نصف قاشق چای خوری نمک را اضافه کنید. (مقدار نمک بستگی به ذائقه شما دارد)
۲ و نیم قاشق غذا خوری آب لیمو را اضافه کنید.
سپس ۳ قاشق غذاخوری روغن زیتون را به مواد اضافه کنید.
سپس مخلوط کنید تا کاملا نرم و خمیری شود. اکنون بابا گانوش آماده سرو است. غذا را داخل ظرفی بریزید روی آن ½ قاشق غذاخوری روغن زیتون بریزید، با جعفری روی آن را تزئین کنید و سپس میل کنید.