طرز تهیه تاکوی مکزیکی

مواد لازم

  • 226 گرم توفو
  • یک قاشق چایخوری روغن زیتون فوق بکر
  • یک و یک دوم پیمانه قارچ خرد شده
  • دو پیاز خرد شده
  • یک حبه سیرخرد شده
  • یک قاشق چایخوری تاکو
  • یک قاشق چایخوری سس سویا
  • یک و سه چهارم پیمانه لوبیای شسته شده
  • دو پیمانه از سبزیجات برگدار
  • دو عدد گوجه فرنگی خرد شده
  • یک عدد آووکادوی خرد شده
  • هشت عدد تورتیلای کوچک سبوس دار
  • یک پیمانه پنیر گیاهی (اختیاری)
  • نصف پیمانه سالسای آماده

طرز تهیه تاکوی مکزیکی

طرز تهیه تاکوی مکزیکی

  1. توفوها را با رنده به قطعات کوچک تقسیم کنید.
  2. روغن زیتون را در یک ماهیتابه‌ی بزرگ گرم کنید و سپس توفوها، سیر، سالسا، تاکو ، قارچ و سس سویا را به آن اضافه نمایید.به مدت 5 دقیقه بپزید .
  3. در این میان لوبیاها را حرارت دهید تا گرم شوند.
  4. در یک بشقاب بزرگ، گوجه فرنگی، آووکادو و سبزیجات را مرتب بچینید. تورتیلا را گرم کنید .
  5. حالا در هر کدام از تاکوها، یک چهارم پیمانه ترکیب قارچ، یک چهارم پیمانه لوبیا، یک چهارم پیمانه کاهو، یک چهارم پیمانه گوجه فرنگی، یک برش آووکادو و دو قاشق چایخوری پنیر گیاهی و یک قاشق غذاخوری سالسا بریزید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *