طرز تهیه سس سالسا خوشمزه

طرز تهیه سس سالسا خوشمزه

چگونه سالسای مکزیکی درست کنیم؟

مواد لازم:

  • یک عدد فلفل دلمه ای سبز
  • یک دوم پیمانه پیاز خرد شده
  • دو یک دوم پیمانه گوجه فرنگی خرد شده
  • نمک برای طعم بخشیدن
  • یک دوم قاشق چایخوری شکر
  • یک دوم قاشق چایخوری پودر فلفل تند
  • یک دوم قاشق چایخوری پونه کوهی خشک شده(ارگانو)
  • یک قاشق چایخوری فلفل تند به همراه سرکه
  • سه و یک دوم قاشق چایخوری روغن برای پخت

طرز تهیه سالسای خوشمزه خانگی

طرز تهیه سالسای خوشمزه خانگی

  1. یک دوم قاشق چایخوری روغن را بر روی فلفل‌ها بریزید و با چنگال آن را سوراخ کنید.
  2. بر روی شعله آتش بگذارید تا پوست آن تغییر رنگ دهد.
  3. آن را از روی شعله بردارید و در آب فرو ببرید.
  4. اجازه دهید کمی سرد شود.
  5. بعد از اینکه خنک شد، پوست آن را دربیاورید و خرد کنید و کنار بگذارید.
  6. سه قاشق چایخوری روغن را در یک ظرف نچسب حرارت دهید، پیازها را به آن اضافه کنید و بر روی حرارت متوسط به مدت 2 الی 3 دقیقه تفت دهید.
  7. فلفل‌ها را به آن اضافه کنید و تفت دهید. اینکار را به مدت یک الی دو دقیقه انجام دهید.
  8. گوجه فرنگی، نمک، شکر، پودر فلفل تند و پونه را اضافه کنید و خوب هم بزنید. روی حرارت متوسط به مدت 5 دقیقه تفت دهید.
  9. فلفل تندی که در سرکه وجود دارد را به آن اضافه کنید، خوب ترکیب کنید و با حرارت متوسط به مدت یک الی دو دقیقه بپزید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *