طرز تهیه کشک بادمجان خوشمزه خانگی

طرز تهیه کشک بادمجان خوشمزه خانگی

دستور پخت کشک بادمجون ساده
مواد لازم برای 4 نفر
نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی
کشک ۴ قاشق غذاخوری
نعناع خشک ۲ قاشق غذاخوری
بادمجان متوسط ۶ عدد
مغز گردو ۳ قاشق غذاخوری
پیاز متوسط ۲ عدد
روغن مایع به اندازه کافی
سیر ۴ حبه

طرز تهیه کشک بادمجان

طرز تهیه کشک بادمجان خوشمزه

  1. برای تهیه کشک و بادمجان، ابتدا بادمجان ها را پوست می گیریم و می شوییم و سپس در آبکش قرار می دهیم تا آب اضافی شان خارج شود و در ادامه بادمجان ها را از وسط نصف می کنیم و روی آنها کمی نمک می پاشیم و می گذاریم تا آب اضافی آنها خارج شود و با یک دستمال تمیز روی آنها را خشک می کنیم (پاشیدن کمی نمک روی بادمجان ها، باعث جذب کمتر روغن و رفع تلخی بادمجان ها می شود).
  2. در داخل تابه ای روغن می ریزیم و صبر می کنیم تا داغ شود.
  3. سپس بادمجان ها را در آن می چینیم تا سرخ شود و بر می گردانیم تا طرف دیگر آن نیز سرخ شود.
  4. آنگاه با گوشت کوب دستی یا برقی خوب له می کنیم.
  5. سیر و پیاز ها را پوست می گیریم و می شوییم.
  6. در تابه ای که قصد داریم کشک و بادمجان را درست کنیم مقداری روغن می ریزیم و اجازه می دهیم تا کمی داغ شود.
  7. بعد سیر ها را در آن سرخ می کنیم و در بشقابی می ریزیم.
  8. سپس پیاز ها را با چاقو خلالی کرده و در تابه می ریزیم و تفت می دهیم تا طلایی رنگ شود.
  9. در همین لحظات که پیاز در حال طلایی شدن است روی شعله کوچک شیر داغ کن را می گذاریم و حدودا ۲ قاشق روغن در آن می ریزیم و کمی صبر می کنیم تا تقریبا داغ شود.
  10. سپس نعناع را داخل روغن می ریزیم و حدودا ۱ دقیقه هم می زنیم و سپس از روی حرارت بر می داریم تا نسوزد.
  11. آن وقت پیاز را نگاه می کنیم اگر طلایی شده بود مقداری از آن را بر می داریم تا برای تزئین استفاده کنیم و مقداری از سیر داغ را به پیاز داغ می افزاییم و کمی از نعناع داغ را به همراه بادمجان له شده و نمک و فلفل اضافه می کنیم و تفت می دهیم و مقداری از مغز گردو ها را برای تزئین بر می داریم و باقی آن را در تابه می ریزیم و با مواد مخلوط می کنیم.
  12. حرارت را کم می کنیم تا مواد به روغن بیفتد.
  13. کشک اگر سفت بود با کمی آب رقیق می کنیم و به تابه اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم تا کاملا کشک با مواد مخلوط شود و در تابه را می گذاریم تا آب آن کاملا خشک شود و سپس مطمئن باشید غذا شما خوب جا افتاده است و از روی حرارت تابه را بر می داریم و کشک و بادمجان را در ظرف مورد نظر می ریزیم و روی آن را با سیر داغ، پیاز داغ، نعناع داغ و گردو که کنار گذاشته بودیم تزئین می کنیم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *