استفاده از جو دو سر در صبحانه و شام؛

امروزه جو دوسر با فواید بسیارش برای سلامتی محبوبیت فراوانی یافته است. در بسیاری از دستورالعمل‌های غذاهای سالم، جو دوسر به چشم می‌خورد. جو دوسر گلوتن ندارد و گزینه‌ای مناسب برای کسانی است که مشکل عدم‌تحمل گلوتن (سلیاک) دارند. جو دوسر سرشار از فیبر است و به سلامت دستگاه گوارش و سلامت بدن کمک می‌کند. در این مطلب، با ۱۴ دستورالعمل جالب برای استفاده از جو دو سر در صبحانه و شام آشنا می‌شوید.

. جو دوسر با خرما و سیب

 

زمان موردنیاز برای تهیه: ۳۰ دقیقه؛
مقادیر دستورالعمل مناسب برای: ۲ نفر.

مواد موردنیاز:
– ۱ پیمانه آب؛
– نمک به مقدار لازم؛
– ۴ عدد خرما خردشده؛
– ۱ قاشق چای‌خوری عسل؛
– ۱ پیمانه (فنجان) جو دوسر پرک؛
– ۱ قاشق چای‌خوری آب لیموترش؛
– ۲ عدد سیب بدون هسته و پوست؛
– یک‌چهارم قاشق چای‌خوری پودر دارچین؛
– ۱ پیمانه شیر (یا جایگزین‌های آن مانند شیر سویا یا شیر بادام).

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *