
طرز تهیه سالاد پاستا
در این مطلب از مجله آموزش آشپزی آلامتو ، طرز تهیه یک سالاد پاستای خوشمزه…
طرز تهیه سالاد پاستا
چطور سالاد پاستا درست کنیم؟
مواد لازم:
- ماکارونی شکل دار (ترجیحا پاستای سبزیجات)
- سیب زمینی= ۲ عدد متوسط
- تخم مرغ= ۲عدد متوسط
- هویج= ۳ عدد
- لوبیا چیتی پخته = ۲قاشق سوپ خوری
- ذرت بخار پز شده ویا کنسرو ذرت= ۲ الی ۳ قاشق سوپ خوری
- قارچ حلقه شده= به مقدار دلخواه
- خیار شور نگینی شده=به مقدار دلخواه
- سس مایونز= ۲ قاشق سوپ خوری
- سس هزار جزیره =۱قاشق سوپ خوری
- نمک و فلفل= به مقدار دلخواه
طرز تهیه
- پاستا را به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه در اب میجوشانیم تا نرم شود.
- سیب زمینی ، هویچ و تخم مرغ را آب پز کرده پوست میکنیم و نگینی خرد می کنیم.
- پس از آبکش کردن پاستا آبکش را چند بار تکان میدهیم تا به هیچ عنوان آب درون آن نماند.
- سپس تمام مواد را با هم مخلوط کرده و درآخر سس و نمک و فلفل اضافه میکنیم و به مدت نیم ساعت در یخچال میگذاریم تا حرارت از دست بدهد و طعم مواد کاملا با هم مخلوط شود.